Τα όσα έχει πει ο ΠτΔ έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ήταν η απάντηση του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στα όσα είπε ο δευτερος στα περί διαστρέβλωσης των λεγόμενων του από το ΑΚΕΛ.

«Όχι κύριε Πρόεδρε, το ΑΚΕΛ δεν διαστρέβλωσε τα λόγια σας. Αυτά έχουν καταγραφεί από τις κάμερες και είναι αναρτημένα τόσο στην ιστοσελίδα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, όσο και στο διαδίκτυο.
Κατά λέξη είπατε τα εξής: «Δεν μπορούν τα μηδενικά να μιλούν για τους άριστους ή εκείνους που αρίστευσαν». Ποιο ξεκάθαρη δεν μπορούσε να ήταν η αναφορά σας.»

Αντί να ζητήσει συγγνώμη, συνεχίζει να κατηγορεί ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, τονίζει ο κ. Στεφάνου.

 

«Και αντί, κύριε πρόεδρε, να ζητήσετε «συγγνώμη» γιατί με τα όσα είπατε προσβάλλετε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, απλούς ανθρώπους, εργαζόμενους, συνταξιούχους, νέους, μάς κατηγορείτε και από πάνω ότι διαστρεβλώσαμε τάχα τα λόγια σας.
Με τον τρόπο αυτό, κύριε πρόεδρε, δεν αφήνετε κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι δυστυχώς από πρόεδρος της χώρας μετατραπήκατε, για μια χούφτα ψήφους, στη χειρότερη έκδοση κομματάρχη.
Με τα όσα είπατε επαναβεβαιώσατε ξανά ότι δεν σας ενδιαφέρει τι λέει η κοινωνία, ότι δεν αντέχετε την κριτική και προσπαθείτε να αποκρύψετε τα αποτελέσματα της πολιτικής σας, τα οποία ευνοούν τους λίγους και προνομιούχους και ταλαιπωρούν τους πολλούς».

Με μια νέα ανακοίνωση-απάντηση το ΑΚΕΛ απαντά εκ νέου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και στον πρόεδρο και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΔΗΣΥ, αναφέροντας πως επτά χρόναι τώρα δεν ανάλαβαν καμία ευθύνη και τα ρίχνουν όλα στο ΑΚΕΛ.

 

Ο πάτος του βαρελιού, έχει τρύπα σε σχήμα μηδενικού για τον πρόεδρο της Κύπρου που μιλά ως ο τελευταίος κομματαρχης

Gepostet von Karaolos am Samstag, 18. Mai 2019

 

«Επειδή δεν μπορείτε να απαντήσετε στα αδήριτα ερωτήματα που σας θέτουν οι πολίτες για την επικίνδυνη κατάσταση του παρατεταμένου αδιεξόδου στο Κυπριακό και για την ανοχύρωτη, όπως αποδεικνύεται κυπριακή ΑΟΖ, τα ρίχνετε όλα στο ΑΚΕΛ.
Βολικό μεν, αναποτελεσματικό δε, γιατί οι πολίτες σάς έχουν πάρει χαμπάρι. Εφτά χρόνια στην εξουσία δεν αναλαμβάνεται καμία ευθύνη. Για όλα φταίνε οι άλλοι και πρωτίστως το ΑΚΕΛ.
Τιμή μας που μάς έχετε σε πρώτη… ζήτηση. Αυτό αποδεικνύει ότι το ΑΚΕΛ σταθερά στέκει εμπόδιο στις λανθασμένες πολιτικές σας.
Όσα επικοινωνιακά κόλπα και να χρησιμοποιήσουν όμως οι κυβερνώντες, δεν μπορούν να αποκρύψουν το γεγονός ότι ο διεθνής παράγοντας, εξαιτίας των κακών χειρισμών του Προέδρου, δυστυχώς έχει αποενοχοποιήσει την Τουρκία και θεωρεί συνυπεύθυνη την ελληνοκυπριακή πλευρά μαζί με την τουρκοκυπριακή για το παρατεταμένο αδιέξοδο στο Κυπριακό.
Οι κυβερνώντες αν θέλουν να αλλάξουν την θέση του διεθνούς παράγοντα θα πρέπει να απευθυνθούν σ’ αυτόν και όχι στο ΑΚΕΛ. Τολμούν;
Και κάτι τελευταίο: δεν μπορούν οι κυβερνώντες να μιλούν για ενότητα και την ίδια ώρα να θεωρούν ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας ότι αποτελείται από μηδενικά».