ΑΚΕΛ Πάφου: Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου υπεκφεύγει και δεν απαντά επί της ουσίας

Με ραδιοφωνικές δηλώσεις και γραπτή ανακοίνωση, ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης επιχείρησε (αποτυχημένα) να δικαιολογηθεί απέναντι στην τεκμηριωμένη καταγγελία του ΑΚΕΛ για επιλεκτική κατασκευή πεζοδρομίων (και όχι μόνο) στη Γεροσκήπου, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ Πάφου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Για τη γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Γεροσκήπου (δηλ. του Δημάρχου!), τα σχόλια είναι περιττά: Υπεκφεύγει και δεν απαντά επί της ουσίας των καταγγελιών του ΑΚΕΛ. Τον προκαλούμε να δώσει στη δημοσιότητα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανακατασκευή του συγκεκριμένου πεζοδρομίου για να διαφανεί τι αυτή αφορούσε και τι τελικά εκτελέστηκε!

 

Στις ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο Δήμαρχος επανέλαβε εαυτόν και προσπάθησε να αποδώσει στο ΑΚΕΛ προεκλογική σκοπιμότητα στην παρέμβασή του! Μα το ΑΚΕΛ, κ. Παυλίδη, ανέκαθεν και βέβαια καθ’ όλη τη διάρκεια της δημοτικής αυτής θητείας, έδειχνε με τις ενέργειές του την έγνοια του για τη Γεροσκήπου. Σας υπενθυμίζουμε ενδεικτικά μερικές από τις παρεμβάσεις και ανακοινώσεις του ΑΚΕΛ:

  • για τη μεταρρύθμιση της Τ.Α. και την υποστήριξή μας στο αίτημα δημιουργίας Δήμου Ανατολικής Πάφου (όταν ο ίδιος Δήμαρχος, κατά παράβαση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ψήφιζε κατά της διεξαγωγής τοπικών δημοψηφισμάτων στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δήμων, ταυτιζόμενος με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που προέβλεπε την κατάργηση του Δήμου Γεροσκήπου χωρίς τη διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος!).
  • για την ανέγερση παραλιακών περιπτέρων από τον Δήμο Γεροσκήπου, χωρίς την εξασφάλιση πολεοδομικών αδειών.
  • για τη διάσωση των αρχαιολογικών ευρημάτων στο τεμάχιο της Αρχιεπισκοπής, αλλά και τη διοργάνωση εκδήλωσης διαμαρτυρίας, από την οποία, ενώ ο Δήμος Γεροσκήπου εξέδωσε ανακοίνωση ότι την στήριζε, ο ίδιος ο Δήμαρχος απουσίαζε!
  • για την παρατεταμένη αδράνεια στην προώθηση του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Δήμου.
  • για την παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’.

 

Υστερόγραφο: Το ΑΚΕΛ εξέδωσε την ανακοίνωσή του για τα «προεκλογικά πεζοδρόμια» στις 14/7. Είναι ο κ. Παυλίδης που επέλεξε να δημοσιοποιήσει τις θέσεις του ανήμερα της μαύρης επετείου του προδοτικού πραξικοπήματος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.