ΑΚΕΛ Πάφου: Πρωτοβουλία για επίλυση προβλημάτων μετά τα πρόσφατα συμβάντα στη Χλώρακα

«Σε σχέση με τις πρόσφατες εξελίξεις στην κοινότητα της Χλώρακας, η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ, ανέλαβε πρωτοβουλία για εκτόνωση της τεταμένης κατάστασης με σκοπό να συμβάλουμε στην επίλυση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΑΚΕΛ Πάφου.

Αναλυτικά:

«Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής τον Επαρχιακό Γραμματέα Αντρέα Φακοντή, είχε συναντήσεις με την Έπαρχο Πάφου κ. Μαίρη Λάμπρου, τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας, με στόχο την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Εντός των επόμενων ημερών η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ θα επισκεφθεί ξανά τη Χλώρακα και θα έχει συναντήσεις με επηρεαζόμενους κατοίκους.

Ταυτόχρονα ως ΑΚΕΛ θα προχωρήσουμε στις ανάλογες ενέργειες και διαβήματα προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες του κράτους, με στόχο την εξομάλυνση της κατάστασης και αντιμετώπιση των προβλημάτων .

Ως ΑΚΕΛ κάνουμε έκκληση να επικρατήσει κλίμα σύνεσης, ψυχραιμίας και συνεργασίας για αντιμετώπιση των προβλημάτων. Τα προβλήματα παραβατικότητας και άλλων παράνομων  ενεργειών – από όπου και αν προέρχονται – πρέπει να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας.

Την ίδια στιγμή επαναλαμβάνουμε ότι όσοι επιδιώκουν να καπηλευτούν τα τελευταία συμβάντα με τα επεισόδια,  ενσπείροντας ρατσισμό και ξενοφοβία εναντίον μεταναστών, δυναμιτίζουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση και μόνο ανεπανόρθωτη ζημιά προκαλούν».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.