ΑΚΕΛ: Πάγια θέση μας ότι ο ΚΟΑΓ πρέπει να αποτελέσει τον πυλώνα για μία ενιαία στεγαστική πολιτική

Συνάντηση με τη Διοίκηση, τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Ανάπτυξης Γης είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής τον Βουλευτή Άριστο Δαμιανού.

Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Δαμιανού σημειώνει τα εξής:

Είχα σήμερα την ευκαιρία, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ, να επισκεφθούμε και να συζητήσουμε απόψεις με τη Διοίκηση, τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Ανάπτυξης Γης.

Αποτελεί πάγια θέση του ΑΚΕΛ ότι ο ΚΟΑΓ μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον πυλώνα, το βραχίονα εκείνο του κράτους γύρω από τον οποίο να χτιστεί μια ενιαία στεγαστική πολιτική.

Σε μια περίοδο που οι πληθωριστικές τάσεις, η ακρίβεια και η εκτόξευση των τιμών στην αγορά ακινήτων καθιστά την αγορά στέγης απομακρυσμένο όνειρο, ειδικότερα για τα νεαρά ζευγάρια, σε μια εποχή που η κοινωνική πολιτική θα πρέπει να βρεθεί στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής, ο ΚΟΑΓ έχει πολλά να προσφέρει και μπορεί να τα προσφέρει φτάνει το κράτος να στηρίξει τον οργανισμό, να στηρίξει τις πολιτικές, να εγκύψει στην ιδέα ότι η παροχή προσιτής στέγης περνά και μέσα από την κρατική πολιτική.

Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μας για τις δραστηριότητες που αναπτύσσει ο ΚΟΑΓ και την ετοιμότητα μας να συνδράμουμε με κάθε τρόπο την προσπάθεια για περαιτέρω αναβάθμιση του σημαντικού του ρόλου.

Koag

Koag2

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.