Είναι λυπηρό που εν έτει 2017 υπάρχουν πολιτικοί που επιμένουν να χρησιμοποιούν παρωχημένες μεθόδους για να αποσπάσουν την στήριξη του λαού, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ.
 
Το ψέμα, συνεχίζει το ΑΚΕΛ, και  η παραπληροφόρηση και η διαστρέβλωση έχουν κοντά ποδάρια και αυτό θα πρέπει κάποτε να το συνειδητοποιήσει ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του. Αναφέρει επίσης πως το ΑΚΕΛ και ο Γενικός του Γραμματέας στήριξαν και στηρίζουν πολιτικές θέσεις στο Κυπριακό και στην εσωτερική διακυβέρνηση στη βάση αρχών και με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου. “Το πράττουν αυτό όποιο και αν είναι το πολιτικό κόστος και υπεράνω μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και προσωπικών φιλοδοξιών. Αυτή είναι η αλήθεια την οποία πιστώνουν στο ΑΚΕΛ φίλοι και εχθροί, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης. Την ίδια στιγμή το ΑΚΕΛ και ο Γενικός του Γραμματέας θα λένε την αλήθεια για τα γεγονότα, στη συγκεκριμένη περίπτωση για την υγεία, όσο κι αν αυτό δεν εξυπηρετεί τους στόχους του επιτελείου του κ. Παπαδόπουλου ή του οποιουδήποτε άλλου”, σημειώνει.
 
Το ΑΚΕΛ επισημαίνει επίσης πως σε κάθε περίπτωση ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος και το επιτελείο του θα πρέπει κάποτε να κατανοήσουν ότι πολιτικό ήθος είναι πρώτα και κύρια να λέει κάποιος την αλήθεια. Θα πρέπει επίσης κάποτε να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το ψέμα και τη διαστρέβλωση για να επιβληθούν πολιτικά, υποηραμμίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ. “Με τέτοιες προσεγγίσεις όχι δεν εξυπηρετείται ο τόπος και ο λαός αλλά οδηγούνται σε κακοτοπιές.”
 
Προσθέτει επίσης πως θα πρέπει τέλος οι πάντες να συνειδητοποιήσουν ότι την επομένη των εκλογών θα απαιτείται συλλογική προσπάθεια για αντιμετώπιση των πιεστικών προβλημάτων της χώρας μας. “Ας μη γκρεμίσουμε κάθε γέφυρα επικοινωνίας.”