ΑΚΕΛ: Σε ενδεχόμενη τρίτη θητεία Συναγερμού, θα εδραιωθεί ολοκληρωτικά το κράτος των Γιαννάκηδων

Σε ενδεχόμενη τρίτη θητεία Συναγερμού, θα εδραιωθεί ολοκληρωτικά το κράτος των Γιαννάκηδων, αναφέρει σε δήλωση του ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς.

Η υπόθεση Γιαννάκη Γιαννάκη συμπυκνώνει όλο το ύφος και ήθος εξουσίας αυτών που κυβερνούν, τονίζει ο κ. Κουκουμάς για την υπόθεση που προκάλεσε σάλο με τον κ. Γιαννάκη να διορίζεται Επίτροπος από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη παρουσιάζοντας ψεύτικα πτυχία.

«Ένα κομματικό στέλεχος του Συναγερμού με πλαστογραφημένο απολυτήριο και ανύπαρκτα πτυχία βρέθηκε διορισμένος από την κυβέρνηση σε ημικρατικό και αργότερα Επίτροπος Εθελοντισμού με μισθό 7 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Και όταν η απάτη αποκαλύφθηκε, η αστυνομία -όλως τυχαίως- κινείται με ρυθμούς χελώνας. Χρειάστηκαν εννιά μήνες για να καταφέρει η αστυνομία να επικοινωνήσει με το αμερικάνικο πανεπιστήμιο, το οποίο τελικά δεν είδε ποτέ τον κ. Γιαννάκη».

Ο κ. Κουκουμάς υπογραμμίζει πως ολόκληρη η κοινωνία απαιτεί να προσαχθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης ο δράστης αυτής της απάτης και να επιστρέψει στα ταμεία του κράτους κάθε σεντ που έλαβε.

«Αλλά ο Συναγερμός προσπαθεί να τον καλύψει, αφού είναι δικό τους παιδί και δικό τους δημιούργημα. Όλοι θα πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι σε μια ενδεχόμενη τρίτη θητεία Συναγερμού, θα εδραιωθεί ολοκληρωτικά το κράτος των Γιαννάκηδων, τους οποίους θα αδροπληρώνει ο κυπριακός λαός. Και την ίδια ώρα χιλιάδες νέοι και νέες του τόπου που μορφώθηκαν με κόπο και στερήσεις, βρίσκονται στην ανεργία, την υποαπασχόληση, τους εξευτελιστικούς μισθούς».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.