ΑΚΕΛ σε Κ.Ε: Τα μόνα οικονομικά που ξέρει ο ΔΗΣΥ είναι τα φαγοπότια των τραπεζιτών

Διερωτάται κανείς αν τα στελέχη της κυβέρνησης πληρώνουν ρεύμα, αν βάζουν βενζίνη κι αν αγοράζουν τα βασικά για ένα νοικοκυριό, σε αυτή τη χώρα ή από κάπου αλλού, αναφέρει σε απάντηση του ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς.

«Διερωτάται κανείς αν έχουν συναίσθηση ότι στη χώρα που κυβερνούν για εννιά χρόνια δεκάδες χιλιάδες πολίτες δυσκολεύονται να αγοράσουν τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι. Η ακρίβεια εξελίσσεται σε χιονοστιβάδα που σαρώνει το βιοτικό επίπεδο της κυπριακής κοινωνίας κι ο Συναγερμός βάζει τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να λέει στους πολίτες με πάσα σοβαρότητα ότι διάγουν ζωή χαρισάμενη».


Ο κ. Κουκουμάς απαντούσε στα όσα ανέφερε προηγουμένως ο Κυβ. Εκπρόσωπος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η οικονομία, οι αριθμοί, τα στατιστικά δεδομένα δεν ήταν ποτέ το προνομιακό πεδίο του ΑΚΕΛ.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος είπε πως αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς, «πολύ όμως περισσότερο στους λεγόμενους «κοινωνικούς δείκτες» που καταγράφουν σημαντικότατη βελτίωση τα τελευταία χρόνια και αποδεικνύουν πως ακόμη και οι πιο ευάλωτοι από τους συμπολίτες μας είναι κατά πολύ λιγότεροι και σε κατά πολύ καλύτερη κατάσταση από όσοι ήταν το 2013 που το ΑΚΕΛ παρέδωσε τη διακυβέρνηση του τόπου, μαζί με χιλιάδες ανθρώπους χωρίς δουλειά και δεκάδες χιλιάδες αξιοπρεπείς συμπολίτες μας, υποχρεωμένους να καταφεύγουν στα κοινωνικά παντοπωλεία ακόμη και για τα είδη πρώτης ανάγκης».

Ο κ. Κουκουμάς αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Πελεκάνου είπε πως το μόνο σίγουρο είναι πως τα μόνα οικονομικά που ξέρει ο Συναγερμός είναι πώς να οργανώνει τα φαγοπότια των τραπεζιτών και των μεγαλοεπιχειρηματιών στις πλάτες του κυπριακού λαού. «Για το τι συμβαίνει στα οικονομικά των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων του τόπου χαμπάρι δεν έχει».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.