ΑΚΕΛ: Σιωπή από την Κυβέρνηση για ταξίδι ΠτΔ στις Σεϋχέλλες – Τι απαντάει ο Κούσιος

Στο ίδιο σκηνικό της προηγούμενης φοράς με καθόλου απαντήσεις από πλευράς Κυβέρνησης για τα ταξίδια του Προέδρου της Δημοκρατίας στο εξωτερικό με το ιδιωτικό τζετ του Σαουδάραβα φίλου του βρίσκονται τα κόμματα, επιμένει το ΑΚΕΛ.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαϊδης, είπε ότι φυσιολογικά δημιουργούνται ερωτήματα που συνδέονται με θέματα πολιτικής δεοντολογίας για τη συμπεριφορά του Προέδρου, όπως και στο παρελθόν.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα περάσουν μήνες μέχρι η Κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις, όπως το έπραξε και την προηγούμενη φορά, με το οικογενειακό ταξίδι της οικογένειας Αναστασιάδη στις Σευχέλλες.

Κούσιος: Είναι γνωστά τα γεγονότα

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή Πρώτη Ενημέρωση του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ερωτηθείς για το θέμα που προέκυψε, ισχυρίστηκε πως τα γεγονότα του ταξιδιού του προέδρου στις Σεϋχέλλες, είναι γνωστά και έκανε λόγο για επαναφορά του ίδιου ζητήματος χωρίς λόγο σε μια περίοδο όπου θα έπρεπε να μας απασχολεί η πορεία της πανδημίας στην Κύπρο