ΑΚΕΛ: Συνεχίζει το κρυφτούλι, τα μισόλογα και τα μασημένα λόγια ο Ν. Χριστοδουλίδης

Ο Ν. Χριστοδουλίδης συνεχίζει προφανώς με την ίδια τακτική με την οποία ξεκίνησε, με το κρυφτούλι, τα μισόλογα και τα μασημένα λόγια, χωρίς να έχει το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων και των λόγων του, τονίζει το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας ότι ο υποψήφιος Πρόεδρος, έστρεψε την Τετάρτη τα πυρά του σε κάθε κατεύθυνση, χωρίς να κατονομάζει σε ποιους απευθύνονταν οι σοβαρές κατηγορίες περί λάσπης και συκοφαντίας σε βάρος του.

Κατανοούμε ότι δυσκολεύεται να επικρίνει το κόμμα του και τον Αβέρωφ Νεοφύτου, προστίθεται στην ανακοίνωση, αφού δηλώνει έως αυτή τη στιγμή περήφανος συναγερμικός. «Δικαίωμά του. Δεν έχει κανένα δικαίωμα όμως να αφήνει σκιές για άλλους υποψηφίους ή δυνάμεις. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να κατηγορεί γενικόλογα και ισοπεδωτικά όλους τους άλλους, όταν ο ίδιος δεν έχει την τόλμη να λογοδοτήσει για ανάλογες απαράδεκτες συμπεριφορές που οργάνωνε σε βάρος δημοσιογράφων και πολιτικών προσώπων», προστίθεται στην ανακοίνωση. Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ καταλήγει αναφέροντας ότι «το ΑΚΕΛ δεν θα υποβιβάσει, αλλά θα υπερασπιστεί τον πολιτικό πολιτισμό και θα συνεχίσει να μιλά με ξεκάθαρο τρόπο και με τον δέοντα σεβασμό προς όλους».

Εξάλλου, ο πρώην συνεργάτης του κ. Χριστοδουλίδη, που αποκάλυψε τα ψεύτικα προφίλ του υποψηφίου, ανέφερε στην εκπομπή «Επικαιρότητα Αλλιώς» του Άστρα ότι είναι προς το δημόσιο συμφέρον τα όσα δημοσίευσε για τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Πρόσθεσε ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια για έναν υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σημείωσε ο κ. Χριστοδουλίδης προτίμησε τη σιωπή.

Ο κ. Κυριάκου επεσήμανε ότι δεν γίνεται ένας υποψήφιος Πρόεδρος να παρουσιάζεται ως άγιος, τίμιος, καθαρός και με ήθος και όσοι τον γνωρίζουν να παρακολουθούν σιωπηλοί. Κατέληξε, λέγοντας ότι ο κ. Χριστοδουλίδης πρέπει να λαμβάνει την ευθύνη για την ανικανότητά του να κυβερνήσει.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy