ΑΚΕΛ: Τα σχέδια για τον East Med πάνε περίπατο

«Μία προς μία καταρρέουν οι ψευδαισθήσεις του ΔΗΣΥ» τονίζει σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις για τον αγωγό EastMed.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αίρουν την στήριξής τους στον αγωγό EastMed για τον οποίο η κυβέρνηση του Συναγερμού έστηνε φιέστες και αυτοσχεδίαζε εξωτερική πολιτική μικρομεγαλισμού.

«Όπως μπορούσε εξ αρχής να προβλεφθεί, ο αγωγός ήταν τεχνικά εξαιρετικά περίπλοκος και πολύ δύσκολα θα μπορούσε να καταστεί οικονομικά βιώσιμος. Εντούτοις, ο Συναγερμός καλλιεργούσε συνειδητά αυταπάτες στον κυπριακό λαό» προσθέτει ο κ. Κουκουμάς.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ σε δήλωση η οποία έγινε στο περιθώριο δεντροφύτευσης της ΕΚΑ στον Καλοπαναγιώτη προσθέτει: «Μία προς μία όλες αυτές οι ψευδαισθήσεις του ΔΗΣΥ καταρρέουν. Η ΑΟΖ δεν θωρακίστηκε. Το άνοιγμα του Βαρωσιού δεν ήταν «επικοινωνιακό τέχνασμα». Οι ευρωπαϊκές κυρώσεις δεν ήρθαν ποτέ. Και τώρα τα σχέδια για τον East Med πάνε περίπατο. Κάθε φορά όμως, η πατρίδα μας βγαίνει ζημιωμένη. Η σιωπή των υπαίτιων – N. Αναστασιάδη, Αβέρωφ N. και N. Χριστοδουλίδη- είναι εκκωφαντική».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.