ΑΚΕΛ: Θα ζητήσει όλα τα στοιχεία για τις κινήσεις του τζετ του Σαουδάραβα

Το ΑΚΕΛ θα ζητήσει όλα τα στοιχεία από το αεροδρόμιο για τα ταξίδια του αεροσκάφους του Σαουδάραβα πολυεκατομμυριούχου, δήλωσε στην Πρωϊνή Έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαίδης, προσθέτοντας ότι χθες υπέβαλε και σχετικό ερώτημα για το κατά πόσον ο πρόεδρος της δημοκρατίας ταξίδεψε και με άλλο αεροσκάφος του ιδίου προσώπου.

Διαβάστε επίσης: 200 χιλιάδες ευρώ το ταξίδι-δώρο του Σαουδάραβα στον Αναστασιάδη

Σήμερα, πρόσθεσε, η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ παραθέτει στοιχεία με βάση τα οποία ο πρόεδρος όντως ταξίδεψε με άλλο αεροσκάφος ιδιοκτησία και πάλι του Σαουδάραβα.

Επέκρινε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για παραβίαση της χάρτας δεοντολογίας τονίζοντας ότι σε κανένα ευνομούμενο κράτος δεν γίνονται τέτοιες συναλλαγές, από τη στιγμή μάλιστα που ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει οικονομικές συναλλαγές στην Κύπρο.
Αναφερόμενος στη χθεσινή ανακοίνωση του προέδρου της Δημοκρατίας για το όλο θέμα ο κύριος Λουκαϊδης είπε ότι ο κύριος Αναστασιάδης ούτε καν με μισόλογα αναγνωρίζει τη διάπραξη λάθους και το ότι έκανε κάτι που παραβιάζει τους κανόνες δεοντολογίας.
Επανέλαβε ότι πρόκειται για σκάνδαλο που αφήνει τον πρόεδρο της δημοκρατίας σοβαρά εκτεθειμένο.

Όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο και όλη την επικαιρότητα στο dialogos.com.cy