ΑΚΕΛ για βία στα γήπεδα: Αποτυχημένη και αναποτελεσματική η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση επί 9,5 χρόνια

Ντροπή για τον αθλητισμό και τον τόπο μας τα νέα επεισόδια, τονίζει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ για τα χθεσινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Τσίρειο Στάδιο κατά και μετά τη διάρκεια του ντέρμπι Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ. 

Το ΑΚΕΛ υπογραμμίζει πως πρέπει να υπάρξει μηδενική ανοχή σε αυτά τα φαινόμενα που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, καταστρέφουν το ποδόσφαιρο και επιτείνουν την ανασφάλεια εντός και εκτός γηπέδων.

«Η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση επί 9,5 χρόνια είναι αυταπόδεικτα αποτυχημένη και αναποτελεσματική. Η δε νομοθεσία που εισήχθη επί Ιωνά Νικολάου προφανώς δεν έλυσε τα προβλήματα όπως παρουσιαζόταν πομπωδώς τότε. Η κυβέρνηση πρέπει να συναισθανθεί την αποτυχία της ακολουθούμενης πολιτικής και προπαντός την κρισιμότητα της κατάστασης» προσθέτει στην ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ.

Στην ανακοίνωση του το κόμμα της Αριστεράς αναφέρει επίσης πως το ΑΚΕΛ έχει καταθέσει προτάσεις που συνδυάζουν την ανάγκη για αποτελεσματική νομοθεσία και πάταξη της βίας μαζί με τα μέτρα πρόληψης και διαπαιδαγώγησης της νέας γενιάς στον πραγματικό κοινωνικό και ψυχαγωγικό ρόλο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.