Ακόμη ένα κρούσμα κορωνοϊού στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο

Ακόμα ένα κρούσμα κορονοϊού εμφανίστηκε στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο ανεβάζοντας τον αριθμό των σημερινών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στα 10.

Όπως ενημέρωσε σήμερα το πρωί το Υπουργείο Υγείας εντοπίστηκαν 8 θετικά κρούσματα σε παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου της Νέας Σαλαμίνας. Άλλο ένα επιβεβαιώθηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου το απόγευμα.

Πριν από λίγο, έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε θετικό κρούσμα και στην ομάδα του Εθνικού Άχνας.

Μάλιστα, η σημερινή προπόνηση αναβλήθηκε και αυτή την ώρα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος περνούν από διαγνωστικό έλεγχο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Εθνικός, έχει παιχνίδι αύριο στις 19:00 με τον Άρη στη Λεμεσό για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Coca Cola.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Άχνας:

Η ομάδα μας ενημερώνει ότι μετά από τον τακτικό έλεγχο που πραγματοποιείται για το COVID-19, ένας ποδοσφαιριστής μας έχει βρεθεί θετικός στον ιό.

Οι προπονήσεις έχουν αναβληθεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες που προνοούνται από το πρωτόκολλο.

Θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση μετά την παραλαβή όλων των αποτελεσμάτων από το τεστ στο οποίο θα υποβληθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό μας.

Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους για την άμεση βοήθεια τους έτσι ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες του πρωτοκόλλου εντός και εκτός γηπέδου.

Πηγή: match.cy

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News