ΑΚΕΛ: Ετοιμότητα για ανάληψη πρωτοβουλίας για φορολόγηση των απροσδόκητων κερδών

Εάν συνεχίσει να κλείνει τα αυτιά του ο Υπουργός Οικονομικών και η Κυβέρνηση, το ΑΚΕΛ θα αναλάβει πρωτοβουλία για φορολόγηση των απροσδόκητων κερδών, είπε ο Γιώργος Λουκαΐδης

Η ειρωνεία του κυρίου Πετρίδη στην απάντηση του προς τον Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ ο οποίος ζήτησε συνάντηση για το θέμα της φορολόγησης των υπερκερδών υποδηλεί αλαζονεία, τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Άστρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης. Εάν συνεχίσει να κλείνει τα αυτιά του ο Υπουργός Οικονομικών και η Κυβέρνηση, το ΑΚΕΛ θα αναλάβει πρωτοβουλία για φορολόγηση των απροσδόκητων κερδών, ανέφερε.

Δεν γίνεται οι εταιρείες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας να παράγουν ενέργεια για 10 σεντ και να πληρώνονται 20, επισήμανε ο κύριος Λουκαΐδης.

Η Κυβέρνηση, είπε, με τις αντιδράσεις της και στο θέμα της οικονομίας και στο θέμα των πολιτογραφήσεων επιχειρεί τον συμψηφισμό των ευθυνών για να μείνει αλώβητη.

Ειδικά για το θέμα του ΚΕΠ υπενθύμισε ότι το ΑΚΕΛ κατάγγελλε συνεχώς τις παρανομίες, τη διαφθορά και τις ασήκωτες πολιτικές ευθύνες από μέρους της Κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.