Αλκή: Ανεπίσημο ραντεβού στο Δάλι

Η Αλκή μπήκε σε νέα εποχή, αφού τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης ψήφισαν υπέρ της δημιουργίας εταιρείας. Ο πρόεδρος του σωματείου, Άντης Λόππας, τα βρήκε με τον επιχειρηματία Γιώργο Κουττούκη και υπεγράφη η μεταξύ τους συμφωνία. Ο προγραμματισμός ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς, ώστε σε περίπτωση που τελείωνε θετικά το θέμα, η ομάδα να είναι έτοιμη να παρουσιαστεί στο γήπεδο και να ξεκινήσει την προετοιμασία της.

Ο Κύπρος Μούζουρος που θα βρίσκεται στο πάγκο της «αθάνατης» με βοηθό τον Χρίστο Πιερέττη, προχώρησε σε αρκετές μεταγραφές και το ρόστερ είναι συμπληρωμένο σε πολύ μεγάλο βαθμό. Θυμίζουμε ότι η Αλκή ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους: Θανάση Λιασίδη, Μάριο Πουτζουρή, Χαράλαμπο Μούζουρο, Γιώργο Σιαπάνη, Νίκο Ευθυμίου, Ζοάο Λεονάρντο, Σωτήρη Φοινίρη, Παναγιώτη Παναγιώτη, Εμίλ Βέλιτς, Μαμαντού Βακέ και Γιώργο Κατσιατή. Από την περασμένη περίοδο θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Κώστας Χαραλάμπους και Χρίστιαν Φώτη.

Σήμερα το απόγευμα (18:30) η τεχνική ηγεσία θα έχει το πρώτο της ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές. Η πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση θα γίνει στο Δάλι και όσοι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν εκεί, θα έχουν την ευκαιρία για την πρώτη τους γνωριμία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν έχει φτάσει ακόμα στην Κύπρο ο Μαμαντού, ούτε και ο Εμίλ Βέλιτς. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα είναι παρόντες, όπως και ο Ζοάο Λεονάρντο.

Η πρώτη επίσημη προπόνηση, στην οποία θα μπορούν και οι φίλοι της Αλκής να είναι παρόντες, θα γίνει στις 27 Ιουλίου στο γήπεδο του Άδωνη στο Δάλι. Τη συγκεκριμένη ημέρα θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός. Στις 28 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στα Λεύκαρα για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Εκεί θα δώσει και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας στις 2 Αυγούστου. Από την επόμενη μέρα η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Δάλι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Αλκής, το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων έχει ως ακολούθως: 2/8 Αλκή-Αναγέννηση Δερύνειας (Λεύκαρα), 8/8 Αλκή-Ονήσιλος Σωτήρας, 14/8 Αλκή-Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών, 19/8 Αλκή-Αγία Νάπα, 22/8 Αλκή-ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, 26/8 Αλκή-Άρης Λεμεσού, 29/8 Αλκή-ΑΣΙΛ Λύσης και 4/9 Αλκή-Όλυμπος Ξυλοφάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το φιλικό με την Καρμιώτισσα στις 14 Αυγούστου πιθανόν να μην διεξαχθεί, όμως περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Επίσης αναμένεται ανακοίνωση για τα γήπεδα αλλά και τις ώρες έναρξης των αγώνων.

Χρίστος Αποστολίδης