Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε ότι τα δεδομένα στην Αλκή θα αλλάξουν όσον έχει να κάνει με τη διοίκηση της ομάδας. Ο Άντης Λόπας αποσύρθηκε μετά από 6,5 χρόνια στην προεδρία και η Γενική Συνέλευση που θα είναι και εκλογική αναμένεται να οριστεί το επόμενο διάστημα.

Ο Ανδρέας Θεοδοσίου μαζί με άλλα έξι άτομα αποτελούν την επταμελή επιτροπή η οποία θα ετοιμάσει το έδαφος για την εκλογική συνέλευση. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε κάποια δεδομένα που δείχνουν πως οι επόμενοι που θα αναλάβουν την ομάδα δεν θα συναντήσουν δυσκολίες που αγγίζουν το οικονομικό κομμάτι. 


Βάσει των όσων δήλωσε πρόσφατα ο Άντης Λόπας μιλώντας στον «Άστρα», η Αλκή έχει τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της προς τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, χωρίς να υπάρχει καμία εκκρεμότητα.

Τα χρέη προς το δημόσιο είναι ελάχιστα και η Αλκή είναι από τις λίγες ομάδες που μπορούν να περηφανεύονται για αυτό. Συνεπώς η επόμενη διοίκηση θα πρέπει να υπολογίζει μόνο στα δικά της έξοδα και δεν θα τη βαραίνουν παλιά χρέη. Αυτό είναι κάτι το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα εξευρεθούν άτομα για να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, γίνονται κάποιες σκέψεις από επώνυμους Αλκαίους ώστε να ασχοληθούν με την ομάδα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία.

Χρίστος Αποστολίδης