Αλκή: Όλα για την άνοδοΜε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Αλκής, έγινε γνωστό ότι η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας θα γίνει στις 27 Ιουλίου στο γήπεδο του Άδωνη στο Δάλι. Η διοίκηση της “αθάνατης” κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια και να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στην Α’ κατηγορία.

Η ανακοίνωση: “Η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας μας θα γίνει στις 27 Ιουλίου στις 18:30 στο γήπεδο του Άδωνη Ιδαλίου. Στο συγκεκριμένο γήπεδο πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της ομάδας μας εδώ και δύο χρόνια. 


Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους. Θα γίνει ο καθιερωμένος Αγιασμός και με τον τρόπο αυτό η “αθάνατη” θα βάλει τις βάσεις για μια πετυχημένη χρονιά.

Ο κόσμος μας καλείται να στηρίξει την προσπάθεια και αυτό περιμένουν και οι ποδοσφαιριστές. Όλοι μαζί σαν μια οικογένεια να ανεβάσουμε την Αλκή εκεί που της αξίζει”.

Θυμίζουμε ότι ανεπίσημα οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 14 Ιουλίου, ενώ στις 28 του μήνα η Αλκή θα μεταβεί στα Λεύκαρα μέχρι τις 3 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.