Πρωτοφανές τέχνασμα από κυβέρνηση: Άλλαξε τίτλο στο κονδύλι για το «Μουσείο Γρίβα» και το πήρε ξανά στη βουλή

Πρωτοφανή τεχνάσματα της κυβέρνησης για το «Μουσείο Γρίβα»

Για άλλη μια φορά, ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ έμειναν μόνοι να υπερασπίζονται τον πρωτομάστορα της προδοσίας της πατρίδας μας αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ. 

Η ανακοίνωση :

Σε μια πρωτοφανή θεσμική εκτροπή, η κυβέρνηση του Συναγερμού αποπειράθηκε σήμερα να ξεγελάσει τη Βουλή προκειμένου να αποσπάσει έγκριση για το διαβόητο «Μουσείο Γρίβα» που θέλει να δημιουργήσει. Παρόλο που τον περασμένο Δεκέμβρη η πλειοψηφία της Βουλής απέκοψε το σχετικό κονδύλι, η κυβέρνηση προσπαθώντας να παραπλανήσει το κοινοβούλιο, άλλαξε τον τίτλο του σχετικού κονδυλίου και το συμπεριέλαβε στο συμπληρωματικό Προϋπολογισμό.

Η λαθροχειρία της κυβέρνησης ματαιώθηκε με έκτακτη τροπολογία που κατέθεσε σήμερα το ΑΚΕΛ στην Ολομέλεια και η οποία στηρίχθηκε από ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους. Το κονδύλι δεσμεύτηκε και η κυβέρνηση θα κληθεί να λογοδοτήσει στη Βουλή για την ενέργειά της που προσβάλλει τα κοινοβουλευτικά θέσμια, μα προπαντός προσβάλλει την ιστορική μνήμη του κυπριακού λαού. Για άλλη μια φορά, ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ έμειναν μόνοι να υπερασπίζονται τον πρωτομάστορα της προδοσίας της πατρίδας μας.

Ως πότε θα επιχειρούν να αναποδογυρίσουν την Ιστορία; Πόσος εξευτελισμός των θεσμών από μέρους της κυβέρνησης για το χατίρι του Γρίβα; Πόση πρόκληση σε βάρος του λαού μας; Να βρίσκει η κυβέρνηση δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τη μνήμη του Γρίβα, την ώρα που ο φωταγωγημένος σκλαβωμένος Πενταδάκτυλος δεν αφήνει κανένα να τον ξεχάσει…

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.