Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι κάτι το οποίο αφήνει ικανοποιημένο τον κόσμο της.

Το πρωτάθλημα όμως έχει αρκετό δρόμο μπροστά του και η σκληρή δουλειά θα πρέπει να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια, ώστε η ομάδα να παραμείνει στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αφού η ομάδα της Λεμεσού θα αντιμετωπίσει αύριο στις 17:00 την Ομόνοια. 


Οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, αφού προέρχονται από δύο πολύ σημαντικές επιτυχίες απέναντι σε Απόλλωνα και Πάφο.

Ο αγώνας στο ΓΣΠ είναι εξαιρετικά δύσκολος και γίνεται δυσκολότερος εάν αναλογιστεί κάποιος τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει η τεχνική ηγεσία. Τζούνιορ, Αντάμοβιτς, Γκοντάλ, Γκαστανιάγα και Τόρες είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στις επιλογές του προπονητή. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά η αγωνιστική ετοιμότητα του Μεντόγεβιτς, με τις εκτιμήσεις να είναι θετικές όσον αφορά τις πιθανότητες συμπερίληψής του στην αποστολή.

Σε σχέση με το παιχνίδι που προηγήθηκε απέναντι στην Πάφο, είναι διαθέσιμος ο Γουίλερ που εξέτισε την ποινή του.

Συνεπώς θα προκύψουν αλλαγές στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα της ομάδας, αλλά ο στόχος για νικηφόρο αποτέλεσμα δεν αλλάζει παρά τα αγωνιστικά δεδομένα.

Χρίστος Αποστολίδης