Άλλο ένα δυνατό τεστ για την ΑΕΛ

Την ευκαιρία να κάνει μία από τις τελικές του πρόβες ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος θα έχει σήμερα ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ.

Η λεμεσιανή ομάδα θ’ αντιμετωπίσει στις 19:00 την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ο Βόσνιος τεχνικός βλέπει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως πρόβα τζενεράλε. 


Μπορεί να μας χωρίζουν άλλες δύο εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και η ομάδα να έχει άλλα δύο φιλικά παιγνίδια να δώσει, αλλά το σημερινό θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ θα δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του και πώς μπορούν ν’ ανταποκριθούν απέναντι σε μία ομάδα που πέρσι διεκδίκησε το πρωτάθλημα ενώ φέτος έχει τον ίδιο στόχο.

Θα είναι γερό τεστ δυνατοτήτων για τη λεμεσιανή ομάδα και δεν αποκλείεται ο Ντούσαν Κέρκεζ ν’ ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του. Όπως και να έχει, μέσω του σημερινού φιλικού θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για τον προπονητή της ΑΕΛ, ο οποίος θα έχει μπροστά του δύο γεμάτες εβδομάδες για να διορθώσει τα κακώς έχοντας και να βελτιώσει τα θετικά στοιχεία που θα προκύψουν.

Αναμένεται ότι θα χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του, μοναδική εξαίρεση ίσως αποτελέσει ο Τόρες που αποχώρησε τραυματίας από το προηγούμενο φιλικό με τον Άρη. Σαφώς και δεν έχει κάτι ανησυχητικό ο Ισπανός και απλά θα προφυλαχθεί.

Η ομάδα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της στο Πελέντρι όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα. Σήμερα θα δοθεί το φιλικό, αύριο θα παραχωρηθεί ρεπό και από Δευτέρας οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Τσίρειο.

Ουσιαστικά με την επιστροφή της ομάδας ξεκινά για τα καλά η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος και άπαντες αναμένουν να μάθουν από εβδομάδας ποια θα είναι η πρώτη αγωνιστική ημέρα της ομάδας, όταν και θ’ ανακοινωθεί από την ΚΟΠ.