Άλλο ένα ντέρμπι για αποδείξεις

Η Ομόνοια θέλει τη νίκη στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ

Η Ομόνοια έχει μπροστά της άλλο ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ντέρμπι αποδείξεων αλλά και ιδιαίτερης σημασίας για τους «πράσινους» σε ό,τι αφορά τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Μετά τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση, το «τριφύλλι» χρειάζεται να δείξει συνέπεια και σταθερότητα.

Πέραν αυτού, γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι για να επιτευχθεί ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη, παιγνίδια ντέρμπι στην έδρα του δεν πρέπει να τα χάνει. Σαφώς και ο αυριανός αγώνας θα έχει τις δικές του δυσκολίες με δεδομένο ότι η λεμεσιανή ομάδα διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο.

Άλλωστε και αυτή θα παλέψει φέτος για έξοδο στην Ευρώπη και το ότι προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες λέει πολλά για την ετοιμότητα αλλά και την ψυχολογία που έχει η ομάδα. Ο Νορβηγός τεχνικός της Ομόνοιας επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να βγάζουν στο γήπεδο το καλό τους πρόσωπο, έτσι ώστε να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Η Ομόνοια ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της με απογευματινή προπόνηση και ο Χένινγκ Μπεργκ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν των δύο τραυματιών Μίκου και Τζιωνή. Ο Νορβηγός προπονητής θα έχει στη διάθεσή του τους Κατελάρη και Χούμποτσαν, έτσι έχει περισσότερες επιλογές. Όμως η λογική λέει ότι δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Άλλωστε δεν προκύπτει λόγος ν’ αλλάξει κάτι από τη στιγμή που ο ίδιος έμεινε ευχαριστημένος από αυτούς που επέλεξε στο νικηφόρο αγώνα στο Δασάκι.

Σε μία άλλη εξέλιξη, περί τα τέλη του τρέχοντος μηνός αναμένεται να έρθει ξανά στο νησί μας ο πρόεδρος της εταιρείας, Σταύρος Παπασταύρου, για να δει αγωνιζόμενη από κοντά την ομάδα (στα παιγνίδια με ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ) αλλά και για να έχει επαφές με τους συνεργατές του. Παράλληλα, «τρέχει» και το θέμα με την ανέγερση γηπέδου και η καθόδός του στην Κύπρο συσχετίζεται άμεσα με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Άλλωστε ο Σταύρος Παπασταύρου χειρίζεται προσωπικά την ανέγερση του γηπέδου, που αποτελεί και ένα από τους μεγάλους στόχους που θέλει να επιτύχει αναλαμβάνοντας την Ομόνοια.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.