Άλλο ενοχλεί

Ο Μουσταφά Ακιντζί είναι γνωστό πως κάποια πρωινά του Σαββάτου κάνει τον περίπατό του στην παλιά αγορά στην εντός των τειχών Λευκωσία. Στη δική μας Λευκωσία, τη μοιρασμένη… Πάντως ο Ακιντζί δεν νιώθει να τσαλακώνεται και κατεβαίνει για βόλτα εκεί που περπατούν, κάνουν περίπατο, εργάζονται, άνθρωποι της καθημερινότητας. Και δεν είναι η πρώτη φορά που πέρασε από το Μπουγιούκ Χαν και έκατσε εκεί και ήπιε τον καφέ του με θαμώνες, περιλαμβανομένων και Ε/κ.

Ο Νιαζί Κιζιλγιουρέκ, από την άλλη, πολλά πρωινά του Σαββάτου, ως επί το πλείστον, πίνει τον καφέ του με φίλους στο Μπουγιούκ Χαν.

Και οι δύο συναντήθηκαν, λοιπόν, σε μια τέτοια έξοδό τους, ο καθένας με την παρέα του στο Μπουγιούκ Χαν… Και άρχισαν τα σενάρια και οι υποθέσεις και τα συμπεράσματα: «Ο Μουσταφά Ακιντζί συμμετέχει στην εκστρατεία του ΑΚΕΛ για τις ευρωεκλογές»… Σενάρια ένθεν κακείθεν του συρματοπλέγματος. Κουλάρετε, κύριοι. Σας ενοχλεί η προοπτική της λύσης και όπως αυτή εκφράζεται και στηρίζεται από την Αριστερά και τους αριστερούς. Όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού.

Μ.Φρ.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.