Αμαλία Χατζηγιάννη για Νοσ. Αναφοράς: «Έχει επέλθει η κόπωση στο προσωπικό-Οι Νοσηλευτές εργάζονται ακατάπαυστα»

ÓõíÝíôåõîç óôï ÊÕÐÅ ôçò Áìáëßáò ×áôæçãéÜííç, ÅðéóôçìïíéêÞò Äéåõèýíôñéáò ôïõ Ãåíéêïý Íïóïêïìåßïõ Áììï÷þóôïõ ðïõ ëåéôïõñãåß ùò Íïóïêïìåßï ÁíáöïñÜò ãéá áóèåíåßò ìå êïñùíïúü, Äåñýíåéá 22 ÌáÀïõ 2020. ÊÕÐÅ/ÊÁÔÉÁ ×ÑÉÓÔÏÄÏÕËÏÕ

Οι νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Αναφοράς εργάζονται ακατάπαυστα και υπερβάλουν εαυτό για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν ελέω κορωνοϊού, ανέφερε η Επιστημονική Διευθύντρια των δημόσιων Νοσηλευτηρίων Λάρνακας και Αμμοχώστου Αμαλία Χατζηγιάννη.

Διαβάστε επίσης: Κρούουν το κώδωνα του κινδύνου οι Νοσηλευτές – Υποστελέχωση και πολλά προβλήματα στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Χαριλάου στον Άστρα 92,8: Ο καθημερινός πόλεμος των συνδικαλιστικών οργανώσεων απέναντι στον ΟΚΥΠΥ πρέπει να σταματήσει

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ είπε ότι έχει επέλθει η κόπωση στο προσωπικό σημειώνοντας ότι αριθμητικά πρέπει να ενισχυθούν για την ασφάλεια του προσωπικού και για καλύτερη περίθαλψη των ασθενών. Διευκρίνισε ότι πρέπει να εφαρμοστεί αμυντική στάση για την προστασία του προσωπικού.

Η κ. Χατζηγιάννη είπε ότι αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται 62 ασθενείς, εκ των οποίων οι 4 στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Πρόσθεσε ότι οι πλείστοι ασθενείς πέραν του 60% είναι ηλικιωμένοι, δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν, γεγονός που εξυπακούει τη συνεχή παρακολούθησή τους από το νοσηλευτικό προσωπικό. Όπως είπε, είναι όλο το 24ωρο επί ποδός για να τους φροντίζουν.

Παράλληλα η κ. Χατζηγιάννη τόνισε ότι δεν χωρούν διχόνοιες και αντιπαλότητες, αλλά πρέπει να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν τον αόρατο εχθρό που είναι ο κορωνοϊός.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy