Αμαρτωλοί Αρχαίοι βγήκαν στο σεργιάνι! 

Έλα στο Google News

Δεν πρόκειται για φάρσα αλλά για τη νέα θεατρική παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Παρωδία με τίτλο «Αμαρτίες Αρχαίων Παιδεύουσι Τέκνα» η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τις περιοδείες με παραστάσεις σε διάφορα μέρη της Κύπρου.  

Η παράσταση που όπως αντιλαμβανόμαστε από το τίτλο είναι παραλλαγή του γνωστού ρητού, είναι γεμάτη με ισχυρές ενέσεις γέλιου και καυστικού χιούμορ και μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή. Μια εποχή γεμάτη ίντριγκες, πάθη, διαφθορά, αυθαιρεσία, απληστία και φυσικά κωμικές καταστάσεις για γέλια μέχρι δακρύων. Μπορεί η εποχή που διαδραματίζεται το έργο να είναι τα ρωμαϊκά χρόνια αλλά τα όσα λαμβάνουν χώρα στη σκηνή, όπως θα διαπιστώσει το κοινό, δεν απέχουν πολύ από το ζοφερό παρόν που ζούμε. 

Το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκει στο Δωρόθεο Δωροθέου, τη μουσική επιμελήθηκαν οι Μαρκέλα Ιωάννου και η Έλενα Σάββα, ενώ το σχεδιασμό/κατασκευή των σκηνικών ο Μηνάς Αλαμπρίτης και η Μαρία Θεοδούλου. Οι Αρχαίοι έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους από το Παλαιχώρι την περασμένη Κυριακή, ενώ το Σάββατο 7/8/2021 και ώρα 20:30 θα παρουσιαστούν στο Δελίκηπο στο προαύλιο της εκκλησίας του Χρυσοσωτήρος. Την επόμενη μέρα στις 8/8/2021 η Θεατρική Ομάδα ταξιδεύει στο Φαρμακά όπου στις 20:00 στη κεντρική πλατεία της Κοινότητας οι Αρχαίοι θα «ταξιδέψουν» το κοινό σε μια ακόμα αμαρτωλή τους περιπέτεια! Διοργανωτές των παραστάσεων τα Κοινοτικά Συμβούλια Δελίκηπου και Φαρμακά.

Είσοδος και στις 2 παραστάσεις δωρεάν. 

Χορηγός επικοινωνίας: Dialogos Media Group

*Η είσοδος στις παραστάσεις θα γίνεται μόνο με την επίδειξη safepass και θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα. 

 

 

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.