Άμεση καταχώρηση υπόθεσης δυο οπαδών που συνελήφθηκαν για άναμμα πυρσών στο ΑΕΛ-Απόλλων

Για άμεση εκδίκαση καταχωρήθηκε σήμερα υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροτεχνημάτων, σε σχέση με τον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους, με κατηγορούμενους δύο άντρες ηλικίας 25 και 18 ετών, που κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΛ –  ΑΠΟΛΛΩΝ, άναψαν πυρσούς στις κερκίδες του Τσιρείου Σταδίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος και 18χρονος εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους αναμμένους πυρσούς, μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και οδηγήθηκαν από μέλη της Αστυνομίας στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη για εξετάσεις.

Συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για εκδίκαση της υπόθεσης παράνομης κατοχής και μεταφοράς των πυροτεχνημάτων.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εξέδωσε διατάγματα αποκλεισμού των δύο κατηγορουμένων από τους αθλητικούς χώρους, με ισχύ μέχρι την ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης.

Η επόμενη ημερομηνία ακρόασης ορίστηκε στις 13 Απριλίου, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού υπέγραψαν χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.