Αμμόχωστος – Βαρώσι : Ο Dialogos στο νέο τμήμα της παραλίας που άνοιξε ο κατοχικός στρατός (φώτο-βίντεο)

Pentaliotis Panayiotis

Έτοιμο προς χρήση είναι το νέο τμήμα της παραλίας, που άνοιξε παρά την παραλία της γλώσσας στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου.


Varosi Ammoxostos 16
Pentaliotis panayiotis

 

Οι εργασίες του κατοχικού στρατού με τη βοήθεια μηχανημάτων από το λεγόμενο Δημαρχείο της Αμμοχώστου, είχαν αρχίσει πριν τρεις μέρες με την τοποθέτηση ομπρελών και κρεβατιών θαλάσσης.

 

Varosi Ammoxostos 10
Pentaliotis panayiotis

Ενάμιση χρόνο μετά το παράνομο άνοιγμα της περίκλειστης Αμμοχώστου από τον κατοχικό στρατό, στις 08 Οκτωβρίου του 2020, οι Τούρκοι σε αγαστή συνεργασία με τους εγκάθετους τους στην Κύπρο, τον Ερσίν Τατάρ και το Κόμμα Εθνικής Ενότητας, συνεχίζουν τις εργασίες  σηματοδωτόντας νέα τετελεσμένα στην παραλία του Βαρωσιού.

Varosi Ammoxostos 8
Pentaliotis panayiotis

Το νέο τμήμα της παραλίας που άνοιξε  και “οργανώθηκε” ,  αρχίζει κάτω από το ξενοδοχείο King George, του οποίου  τα μπαλκόνια έχουν καταρρέυσει, μέχρι την πολυκατοικία Ωκεανία.


Varosi Ammoxostos 13
Pentaliotis panayiotis

 

Σημειώνεται ότι μέχρι πριν λίγες μέρες, στο συγκεκριμένο τμήμα της παραλίας υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες για ενδεχόμενη κατάρρευση κτηρίων και ότι η πρόσβαση για τους επισκέπτες είναι επικίνδυνη.

Varosi Ammoxostos 2
Pentaliotis panayiotis

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσβαση στην παραλία μπορεί να γίνει μόνο από την “είσοδο” που άνοιξε ο κατοχικός στρατός για την περίκλειστη πόλη και δεν επεκτείνεται από την παραλία “Γλώσσα”, εκεί όπου γίνονται εργασίες για εγκατάσταση νέου φράχτη.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.