Υπό κράτηση θα παραμείνει στα κατεχόμενα ο 40χρονος Ιωσήφ Ιωσήφ, πρώην αντιπρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ , γνωστός ως «Σήφης», που συνελήφθη στην κατεχόμενη  Αμμόχωστο την Τετάρτη από την ψευδοαστυνομία .

Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό τύπο, κατά τη διάρκεια της σύλληψης του, εντοπίστηκαν δυο πιστόλια, 100 σφαίρες καθώς και μια πλαστή ταυτότητα. Ο 40χρονος καταζητούμενος εντοπίστηκε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Ερωτήματα προκύπτουν για την πλαστή ταυτότητα που βρέθηκε στην κατοχή του. Το σενάριο να πέρασε στις κατεχόμενες περιοχές δείχνοντάς την, είναι κάτι που δεν ξεκαθαρίστηκε μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή «Kibris Postasi», μαζί του οδηγήθηκαν ενώπιον του ψευδοδικαστηρίου  των κατοχικών αρχών και δύο άλλα πρόσωπα, ο Cengiz Yakupoğulları and Hüseyin İbrahim, οι οποίοι συνελήφθησαν με την υποψία ότι βοήθησαν τον «Σήφη» να κρυφτεί στα κατεχόμενα.

Εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης κράτησης.

Σ’ ότι αφορά στην παράδοσή του Σήφη, που καταζητείτο για την απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου και για υπόθεση ναρκωτικών, στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, προς το παρόν δεν φαίνεται να γίνεται κάτι τέτοιο.

Μας έχεις Like στο Facebook ;