Άμωμος και αμόλυντος δηλώνει ο ΠτΔ – «Πράττει τα πάντα “τέλεια” και δεν δέχεται την κριτική» τονίζει ο Α. Κυπριανού


Το λιγότερο που θα ανέμενε κάποιος από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, στη συνέντευξή του ήταν να προβληματιστεί για τους χειρισμούς του στο κυπριακό και τα φαινόμενα διαφθοράς, μήπως κάποια πράγματα δεν τα κάνει καλά τόνισε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΠτΔ: Ανέντιμη και ψυχοφθόρα προσπάθεια υπόσκαψης μου

Αντί τούτου, δήλωσε ο Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θεωρεί ότι πράττει τα πάντα “τέλεια” και είναι έντονα επικριτικός χαρακτηρίζοντας ανήθικους όσους του ασκούν κριτική.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ υπενθύμισε τη διαπίστωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  ότι κατά την περίοδο 2014-2018 η Κύπρος είναι πρωταθλήτρια διαπλοκής στην ΕΕ και διερωτήθηκε ποιος προήδρευε του κράτους κατά την τετραετία αυτή.

Ως προς τη δήλωση Αναστασιάδη ότι είναι άμωμος και αμόλυντος, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ διερωτήθηκε σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα ο στενός συγγενικός κύκλος και το Δικηγορικό Γραφείο του Προέδρου κερδίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια από αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου του οποίου προεδρεύει ο ίδιος.

Διερωτήθηκε επίσης, σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα ο Πρόεδρος δέχεται ως δώρο, ταξίδια πολυτελείας με ιδιωτικό τζετ ξένου μεγιστάνα ο οποίος πολιτογραφήθηκε παράτυπα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News