Αμυραγιάς: «Ευελπιστούμε να βρούμε λύσεις»

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, τα ερωτηματικά πολλά, αλλά ευελπιστούμε ότι θα βρούμε λύσεις», δηλώνει στη «Χ» ο Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αναγέννησης Δερύνειας, Πανίκος Αμυραγίας, σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στο νησί μας με τον κορονοϊό. Κληθείς να σχολιάσει την όλη κατάσταση αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στη Β’ Κατηγορία στην οποία αγωνίζεται η Αναγέννηση Δερύνειας, είπε ότι «σύσσωμα όλα τα σωματεία ζητήσαμε να διακοπεί το πρωτάθλημα θεωρώντας ότι έτσι θα υποστούμε τις λιγότερες οικονομικές ζημιές» και πρόσθεσε ότι «η άνοδος των ομάδων στην Α’ Κατηγορία είναι ένα θέμα το οποίο μπορεί να συζητηθεί ξεχωριστά και μπορεί να υπάρξει λύση».

Ερωτηθείς ο Πανίκος Αμυραγιάς το πώς χειρίζεται η Αναγέννηση αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις ανέφερε ότι «όλα είναι στάσιμα. Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, το τι θα πράξουμε από δω και πέρα. Τα πάντα έχουν μπει στο περιθώριο και αναμένουμε τις αποφάσεις που θα ληφθούν από την ΚΟΠ. Έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε ούτε να προγραμματίσουμε τα επόμενα βήματα, αλλά ούτε και γνωρίζουμε τι θα γίνει τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Ο Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αναγέννησης μετά από σχετική ερώτηση αναφέρθηκε στο οικονομικό κομμάτι και πως έχει επηρεάσει το ακριτικό σωματείο. «Δεν έχουμε έσοδα από πουθενά. Τον Μάιο θα πραγματοποιούσαμε το Φεστιβάλ Φράουλας όπου κάθε χρόνο είχαμε αρκετά καλά έσοδα τα οποία μας βοηθούσαν αφάνταστα στον προϋπολογισμό. Το φεστιβάλ δεν θα γίνει, έτσι θα χάσουμε ένα πολύ σημαντικό κονδύλι. Επιπλέον αναμένουμε από πλευράς ΚΟΠ να μας δοθεί και το υπόλοιπο της χορηγίας με βάση το ότι η ομάδα τερμάτισε στην α’ φάση του πρωταθλήματος στις πρώτες τέσσερις θέσεις του ομίλου».

Ο Πανίκος Αμυραγιάς δεν δίστασε να δώσει απάντηση και στο ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές των μισθών των ποδοσφαιριστών, λέγοντας ότι «εμείς πάντα είχαμε μία σχετική καθυστέρηση στην πληρωμή των ποδοσφαιριστών, αλλά ευελπιστώ ότι αυτό θα ξεπεραστεί και θα υπάρξει περαιτέρω πρόβλημα. Οι ποδοσφαιριστές μας ενημερώνονται καθημερινά για τις ενέργειες που κάνουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Καταλήγοντας, ο Πανίκος Αμυραγιάς έθεσε και ένα ερώτημα για τη νέα σεζόν. «Η Αναγέννηση κάθε χρόνο πραγματοποιεί 6-7 μεταγραφές, θα αφήσουμε τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές για να μην ψάχνουμε άλλους ή θα βρούμε νέους μέσα σ’ ένα μήνα (Αύγουστο), εάν το πρωτάθλημα -όπως προγραμματίζεται από πλευράς ΚΟΠ- ξεκινήσει τον Ιούνιο και ολοκληρωθεί τον Ιούλιο», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.