Η ΑΕΛ είναι το φαβορί, όμως, πρέπει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο δήλωσε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο πρόσθεσε όμως με τη στήριξη του κόσμου δεν θα είναι εύκολο για την αντίπαλο.

“Στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που προέρχεται από επιτυχίες και έχει καλή ψυχολογία. Στην έδρα μας είμαστε πάντα φαβορί και πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, πρέπει να είμαστε σοβαροί και με πάθος για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε μια ακόμα επιτυχία. Στην προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να λείπει ο κόσμος. Με τον κόσμο στο πλευρό μας και μα μια γεμάτη ανατολική, δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα”.

Για την ταυτοποίηση: «Εμείς ως ΑΕΛ θα στείλουμε επιστολή στον Υπουργό δικαιοσύνης και θα έχουμε προτάσεις και εισηγήσεις. Είναι πολύ λάθος αυτή η ιστορία γιατί εμείς οι ομάδες προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα. Εμείς ως ΑΕΛ δεν χρησιμοποιήσαμε αυτό το ποσοστό που υπάρχει για μετακίνηση φιλάθλων στο Τσίρειο. Δεν το χρησιμοποιήσαμε και καμία ομάδα δεν ξεπέρασε αυτό το ποσοστό. Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο, πρέπει να κάνουμε πράγματα για να τον φέρουμε όχι να τον απομακρύνουμε από το γήπεδο. Κανείς δεν θέλει επεισόδια, κανείς δεν θέλει αυτούς τους ταραξίες στα γήπεδα. Εμείς ως ΑΕΛ πριν και τριετία προχωρήσαμε και δημιουργήσαμε ένα δικό μας πρόγραμμα, το ΑΕΛ είσαι ΕΣΥ. Με αυτό τον τρόπο έχουμε τα στοιχεία των φιλάθλων μας. Ως ΑΕΛ έχουμε τοποθετηθεί από την πρώτη στιγμή. Πέρσι με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια στο ΓΣΠ και με την ΑΕΚ στην ΑΡΕΝΑ έχουμε πωλήσει εισιτήρια στον κόσμο μας χωρίς ταυτοποίηση αλλά με το πρόγραμμα μας και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Αν η αστυνομία θέλει να μαζέψει τους 10-20 ταραξίες από κάθε ομάδα, τρόποι υπάρχουν πολλοί».