Αν. Κυπριανού: Να μας κρίνουν στη βάση όσων λέμε και όχι στη βάση των όσων νομίζουν ότι λέμε

Απαντούσε στον Αν. Κυπριανού του ΔΗΣΥ ο οποίος τον παρέπεμψε στο Λανίτειο για τα...20αρια στα Ελληνικά...

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ζητώντας, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τον Προϋπολογισμό του 2020, τον λόγο για επί προσωπικού αναφορές του Βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Κυπριανού ζήτησε να ασκείται κριτική επί των όσων λέει και τον τοποθετήσεων του και όχι για αυτά που αντιλαμβάνονται ότι λέει.

Σχολιάζοντας επίσης αναφορές ότι το ΑΚΕΛ υποκινεί διαδηλώσεις και αντιδράσεις, ο κ. Κυπριανού είπε πως αν το ΑΚΕΛ κατάφερε μέσα στο καλοκαίρι να βγάλει 15.000 εκπαιδευτικούς στον δρόμο, τότε το επίτευγμα αυτό πρέπει να εκληφθεί ως αύξηση της απήχησης του ΑΚΕΛ.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ αναφέρθηκε επίσης στην άναρχη οικοδόμηση πολυκατοικιών, σημειώνοντας πως είναι αυτή που πρέπει να ανασχεθεί και όχι η συντεταγμένη και αισθητικά αποδεκτή οικοδομική ανάπτυξη


Επεσήμανε πως πρέπει «να προβληματιστούν και να μας κρίνουν στη βάση όσων λέμε και όχι στη βάση των όσων νομίζουν ότι λέμε. Όσοι διαβάζουν ελληνικά μπορούν να αντιληφθούν τη διαφορά», συμπλήρωσε.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου δεν θέλησε να απαντήσει στον ΓΓ του ΑΚΕΛ, ωστόσο ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Κυπριανού, ζήτησε να απαντήσει σε επί προσωπικού αναφορά του για τη γνώση της ελληνικής γλώσσας.

“Τα ελληνικά μου είναι πολύ καλά και μπορεί οποίος τα αμφισβητεί να ανατρέξει στο Λανίτειο για να διαπιστώσει τα στρογγυλά 20αρια στα ελληνικά», ανέφερε ο Ανδρέας Κυπριανού.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.