Αναχώρησε ο Αβέρωφ από το Προεδρικό – Ανακοινώνεται σήμερα ο ανασχηματισμός

Έλα στο Google News

Έκτακτα στο Προεδρικό μέγαρο βρέθηκε στις 11:30 ο πρόεδρος του κυβερνών κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου με τον αντιπρόεδρο του, Χάρη Γεωργιάδη με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πρόεδρος ζήτησε να τους δει για να διαβουλευθούν σε σχέση με τον ανασχηματισμό.

50 λεπτά περίπου αργότερα, οι δύο αναχώρησαν με τις ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό να παίρνουν σειρά και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ανασχηματισμός πιθανόν να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών.

Τα πιθανά ονόματα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποτελεί σπαζοκεφαλιά το Υπουργείο Υγείας αφού ο Κων/νος Ιωάννου αποχωρεί οριστικά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο τέως πρόεδρος της Βουλής, Αδάμος Αδάμου, αρνήθηκε την υπουργοποίηση.

Από εκεί και πέρα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μετά την παραίτηση Γιολίτη, φαίνεται να τοποθετείται η Στέφη Δράκου.

Drakou01 768X480 1

Τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου φαίνεται να αναλαμβάνει ο Μάριος Πελεκάνος που ήταν υποψήφιος του ΔΗΣΥ στις βουλευτικές εκλογές και πρόεδρος της οργάνωσης νέων επιστημόνων και του ΚΟΑΓ.

800 X 800 Μαριοσ Πελεκανοσ

Αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος αναμένεται να διοριστεί η Νιόβι Παρισσινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντόνας φαίνεται ότι μετακινείται στη θέση του Επιτρόπου Εθελοντισμού, ενώ για το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας προκρίνεται η Διευθύντρια του Γραφείου του Υπουργού Υγείας Αναστασία Ανθούση.

18836764 1941663932778674 1210081349755247495 O

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.