Χριστοδουλίδης: Δηλώνει «ετοιμότητα» για debates αλλά… όχι από Σεπτέμβρη

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και ως απάντηση στην προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν εντυπώσεις ο Νίκος Χριστοδουλίδης ήδη έχει εκφράσει την ετοιμότητά του για συμμετοχή του στα debates αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο με στόχο τη συμμετοχή σε ένα debate σε κάθε κανάλι κάθε μήνα», υποστηρίζει σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η εκπρόσωπος του επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδης, Μαριλένα Ευαγγέλου.

«Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ήδη μετά από σχετική πρόσκληση των τηλεοπτικών σταθμών ΡΙΚ, Omega και Sigma έχουν μέχρι στιγμής καθοριστεί για τον μήνα Οκτώβριο τρεις συμμετοχές του κ. Χριστοδουλίδη σε debates. Τον Σεπτέμβριο, ο κ. Χριστοδουλίδης θα βρίσκεται σε περιοδεία σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, συνεχίζοντας τον διάλογο με την κοινωνία και παρουσιάζοντας σε θεματικές το προεκλογικό του πρόγραμμα», υποστηρίζει η κ. Ευαγγέλου.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε το ΡΙΚ, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ενημέρωσε μόλις χθες (10/08), ότι δεν θα ανταποκριθεί σε κανένα debate τον Σεπτέμβριο λόγω… περιοδείας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.