Αναδίπλωση ΠτΔ – Μόνο ο Αβέρωφ θα συνεχίσει το κυβερνητικό έργο

Μόνο με τον Αβέρωφ Νεοφύτου θα υπάρχει συνέχιση του έργου που έχει επιτελεστεί τα τελευταία δέκα χρόνια επεσήμανε χθες το απόγευμα ο ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης μιλώντας σε σύσκεψη του διευρυμένου εκλογικού επιτελείου του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό, στην παρουσία του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προέβη σε απολογισμό του κυβερνητικού έργου τα τελευταία δέκα χρόνια. «Σήμερα συνεισφέραμε 350 εκατομμύρια μέχρι τώρα για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που είναι εξόφθαλμα, τα βλέπουμε, έχουμε τις ευαισθησίες μας και εξάλλου για αυτό καθιερώσαμε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, γι’ αυτό εισήξαμε το ΓΕΣΥ, γι’ αυτό έχουμε την ελάχιστη σύνταξη για τους ευάλωτους, γι’ αυτό έχουμε τον κατώτατο μισθό, γι’ αυτό έχουμε κάνει τις μεταρρυθμίσεις έτσι ώστε το κράτος να μπορεί να λειτουργεί ακόμα πιο αποδοτικά με τη δημιουργία υφυπουργείων, την τοπική αυτοδιοίκηση, με τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης με σωρεία νομοθετημάτων» ,τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σημείωσε επιπρόσθετα ότι σε αυτό το πλαίσιο τα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα δεν πρέπει να θυσιαστούν. «Ναι αφήσαμε και θα αφήσουμε τη σφραγίδα μας γιατί αυτός είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Όμως αυτά δεν πρέπει να τα θυσιάσουμε. Δεν πρέπει να τα διακινδυνεύσουμε με πειράματα. Χρειάζεται συνέχιση. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που θα δώσουμε στην πατρίδα μας. Και συνέχιση μόνο με τον Αβέρωφ Νεοφύτου», ανέφερε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.