Ανάγκη να επιταχύνουμε την πράσινη μετάβαση, λέει ο υποψήφιος ΠτΔ Ν. Χριστοδουλίδης

Ï õðïøÞöéïò ãéá ôçí Ðñïåäñßá Íßêïò ×ñéóôïäïõëßäçò ðáñá÷þñçóå óõíÝíôåõîç óôçí äçìïóéïãñÜöï ôïõ ÊÕÐÅ ¹âç Ìéôóßäïõ Phillips , Ëåõêùóßá 10 Äåêåìâñßïõ 2022. ÊÕÐÅ/ÊÁÔÉÁ ×ÑÉÓÔÏÄÏÕËÏÕ

Στην ανάγκη να επιταχύνουμε την πράσινη μετάβαση μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, αναφέρθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την παρουσία του στην εκδήλωση της μη κυβερνητικής περιβαλλοντικής οργάνωσης «Πράσινη Ασπίδα» που έγινε στην Λευκωσία.

Σε δηλώσεις κατά την εκδήλωση, ο κ. Χριστοδουλίδης συνεχάρη την «Πράσινη Ασπίδα» για τον καθοριστικό της ρόλο, όπως είπε, «στο να πετύχουμε στόχους που εμείς τώρα έχουμε θέσει».

«Θεωρώ ότι τέτοιου είδους δράσης από πλευράς της Πράσινης Ασπίδας στέλνουν και τα ξεκάθαρα μηνύματα, για την ανάγκη να επιταχύνουμε την πράσινη μετάβαση μέσα από συγκεκριμένες δράσεις το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλίδη, «πρόκειται για ένα θέμα που πρέπει να δράσουμε αμέσως έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις σοβαρότατες προκλήσεις που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αν δεν λάβουμε εκείνα τα μέτρα που πρέπει να λάβουμε.

Τέλος, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι ο ρόλος της Πράσινης Ασπίδας που εδώ και χρόνια, όπως είπε, είναι επικεφαλής σε αυτή την προσπάθεια στέλνει και τα ξεκάθαρα μηνύματα και για την πολιτεία και για το σύνολο του κυπριακού λαού.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.