Η ανάγνωση των αποτελεσμάτων από τα επιτελεία Αβέρωφ-Χριστοδουλίδη – Κρίσιμο Π.Γ στο ΔΗΣΥ

Το επιτελείο Νίκου Χριστοδουλίδη εκφράζει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών και αισιοδοξία για τις εκλογές τις ερχόμενης Κυριακής, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ η εκπρόσωπος του Μαριλένα Ευαγγέλλου.

Πρόσθεσε ότι η υποψηφιότητα του κου Χριστοδουλίδη είναι συνενωτική, ενώ επιβεβαίωσε ότι θα επιδιώξει να συναντήσει και τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών.

Στο μεταξύ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο κος Χριστοδουλίδης θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον κο Νεοφύτου πριν από τη συνεδρίαση του ΠΓ του ΔΗΣΥ που θα γίνει αργότερα το απόγευμα.

ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΣΥ 08:00, ΑΓΘ

Το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ έχει να πάρει κρίσιμες και δύσκολες αποφάσεις ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ το στέλεχος του κόμματος Ξένια Κωνσταντίνου, επισημαίνοντας ότι η όποια απόφαση πρέπει να ληφθεί με πολιτικά κριτήρια και όχι συναισθηματικά.

Πρόσθεσε ότι ο κος Νεοφύτου θα συναντηθεί και με τους δυο υποψηφίους.

Κληθείσα να πει για τις τάσεις μέσα στον ΔΗΣΥ μετά τη χθεσινή ήττα του κου Νεοφύτου για τους χειρισμούς που πρέπει να γίνουν περαιτέρω η κα Κωνσταντίνου είπε ότι έχει πάντοτε σημασία ένα μεγάλο κόμμα να προσπαθεί να συνδιαμορφώνει απόψεις.

Η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει την δική της άποψη προσθέτοντας ότι θα το πράξει εφόσον την καταθέσει στο Πολιτικό Γραφείο του κόμματος.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy