Ανακάλυψε την περιπέτεια σε μια διαδρομή

40 τυχεροί ανακάλυψαν την περιπέτεια σε ένα ολοήμερο σαφάρι στο δάσος του Κύκκου!

Ο διαγωνισμός του φυσικού νερού πηγής Κύκκος «Ανακάλυψε την περιπέτεια σε μια διαδρομή», που πραγματοποιήθηκε μέσω της σελίδας Kykkos water στο facebook, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία χαρίζοντας την ευκαιρία σε 6 τυχερούς να ανακαλύψουν τις ομορφιές του δάσους του Κύκκου, παρέα με τους φίλους τους σε ένα ολοήμερο σαφάρι.

Στις 31 Οκτωβρίου οι 40 συνολικά νικητές με αφετηρία τη Λεμεσό, ταξίδεψαν μέχρι το δάσος του Κύκκου σε μια διαδρομή γεμάτη εκπλήξεις και γρίφους. Στο συναρπαστικό ταξίδι τους περιηγήθηκαν στο γεφύρι του Τζέλεφου, στον καταρράκτη του «Μιλλομέρη» και στο ξενοδοχείο «Βερεγγάρια». Σε κάθε μία από αυτές τις τρεις στάσεις, οι εκδρομείς καλούνταν να απαντήσουν ένα γρίφο και να διαγωνιστούν σε ένα παιχνίδι δράσης προτού συνεχίσουν το ταξίδι τους. Η περιήγηση τους ακολούθησε το ίδιο συναρπαστικό και περιπετειώδες μοτίβο όπως και ο διαγωνισμός, προσφέροντας στους τυχερούς ταξιδιώτες την εμπειρία μιας ειδυλλιακής διαδρομής.

Οι νικητές του διαγωνισμού αφού ολοκλήρωσαν το σαφάρι φτάνοντας στον προορισμό τους στον εκδρομικό χώρο Προδρόμου, διασκέδασαν όλοι μαζί με οργανωμένα παιχνίδια.

Ο διαγωνισμός «Ανακάλυψε την περιπέτεια σε μια διαδρομή», αγκαλιάστηκε από το κυπριακό κοινό και γνώρισε μεγάλη επιτυχία αφού δέχθηκε συνολικά 651 συμμετοχές και 26,279 pageviews. Φέτος το φυσικό νερό πηγής Κύκκος ταξίδεψε τους τυχερούς νικητές χαρίζοντας τους εμπειρίες ζωής μέσα από έναν ακόμη διαγωνισμό εξερεύνησης και ανακάλυψης.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.