Ανακοίνωση Chris Cash & Carry LTD

Αναφορικά με όσα δημοσιεύονται για την Μαρινόπουλος ΑΕ στην Ελλάδα, η εταιρεία Chris Cash & Carry Ltd, η οποία δραστηριοποιείται τοπικά στην Κύπρο με τα εμπορικά σήματα καταστημάτων Carrefour και Carrefour Market επισημαίνει ότι η λειτουργία της συνεχίζει απρόσκοπτα και δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο.

Ειδικότερα, η εταιρεία Chris Cash & Carry Ltd αποτελεί ανεξάρτητο νομικό πρόσωπο, έχει τη δική της νομική και λειτουργική αυτοτέλεια. Ως εκ τούτου δεν επηρεάζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο από τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

Η εταιρεία Chris Cash & Carry Ltd αποτελεί ηγετική εταιρεία στον κλάδο του λιανεμπορίου, διατηρεί 18 καταστήματα και απασχολεί 1170 εργαζόμενους. Παράλληλα, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης πέραν των 150.000 πελατών της (βάσει στοιχείων 2015) και των 270 προμηθευτών της, ενώ εξυπηρετεί και θα εξακολουθεί στο μέλλον να εξυπηρετεί όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις, προς τους προμηθευτές και συνεργάτες της.

Η Chris Cash & Carry Ltd συνεχίζει κανονικά την εύρυθμη λειτουργία της και την υλοποίηση του πλάνου ανάπτυξής της για το 2016, κάτι που είναι ορατό μέσα από την καθημερινή της δραστηριοποίηση στην αγορά.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.