Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα… Νίκου Αναστασιάδη το επιτελείο Χριστοδουλίδη

Από γκάφα σε γκάφα υποπίπτει το επιτελείο Νίκου Χριστοδουλίδη αφού αυτή την φορά, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του… Νίκου Αναστασιάδη και τη στήριξή του από το ΔΗΚΟ.

Συγκεκριμένα, το επιτελείο Χριστοδουλίδη απέστειλε ανακοίνωση στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά ότι «επισυνάπτεται ανακοίνωση του Ανεξάρτητου Υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη για τη σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος να στηρίξει την υποψηφιότητά του».

Εννοείται ότι μετά από λίγο έσπευσαν να διορθώσουν την γκάφα ωστόσο όπως λέει και το γνωστό ρητό, «γλώσσα λανθάνουσα, τα αληθή λέγει»…

290329850 1998151177040428 4245897250524919566 N

 

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το επιτελείο Νίκου Χριστοδουλίδη βρίσκεται στο επίκεντρο. Η ομιλία με την οποία ο Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόταν στην υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2023, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ήταν ολόιδια με αυτή του Γιαννάκη Κασούλιδη.

Σε εκείνη την περίοδο είχε «φταίξει» τον επικοινωνιολόγο του ο οποίος όπως είχε πει έβαλε τις τελευταίες πινελιές στην ομιλία. Ο Ιωάννης Κασουλίδης που δεν μάσησε τα λόγια του όντας καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ερωτηθείς σχετικά με το αν τον ικανοποιεί η απάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη αναφορικά με τις κατηγορίες για αντιγραφή κομματιών της ομιλίας απάντησε πως σαφώς και δεν τον ικανοποιεί ενώ συνέχισε απαντώντας στους ισχυρισμούς για «πινελιές» ότι «Πινελιές δεν ήταν. Ήταν μεγαλύτερες απ’ότι ήταν η βούρτσα του βαφέα που βάφει τα ταβάνια».

Έκανε λόγο για λογοκλοπή των δικών του θέσεων από τον Νίκο Χριστοδουλίδη ενώ ανέφερε πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει οποιοδήποτε αγώνα νομικής φύσεως για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων/ιδιοκτησίας προσθέτοντας πως το κύριο μήνυμα με 46 και πλέον φράσεις που επαναλαμβάνονται αυτούσιες παρουσιάζουν ένα υποψήφιο που δεν έχει περιεχόμενο αντιγράφοντας κάποιον άλλον.

Έκανε λόγο για «κάλπικη τοποθέτηση» λέγοντας πως παρουσιάζεται στον κυπριακό λαό και θέλει να πει το μήνυμα του -το οποίο είχε χρόνο για να επεξεργαστεί- λέγοντας πως χρησιμοποίησε σαν εξιλαστήριο θύμα τον επικοινωνιολόγο του.

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy