Ανακοίνωση αποτελεσμάτων των τελικών εξετάσεων ξένων γλωσσών Ε4-Ε7 στα ΚΙΕ

Την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων των Τελικών Ενιαίων Γραπτών Εξετάσεων των Ξένων Γλωσσών που διδάσκονται στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης για τα επίπεδα Ε4-Ε7 ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Όπως αναφέρεται, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά στα κατά τόπους ΚΙΕ, ενώ σημειώνεται πως τα πιστοποιητικά επιτυχίας θα αποσταλούν το απόγευμα της Δευτέρας, 27 Ιουνίου, από όπου μπορούν να τα παραλάβουν οι δικαιούχοι κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας των ΚΙΕ.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι ο ποιοτικός έλεγχος εκ μέρους της Υπηρεσίας των ΚΙΕ και των επιθεωρήσεων του κάθε αντικειμένου έχει καταδείξει ότι τα εξεταστικά δοκίμια διαμορφώθηκαν με τον ενδεδειγμένο τρόπο και οι ασκήσεις, καθώς και η θεματολογία ακολούθησαν την ενδεδειγμένη εξεταστέα ύλη για κάθε μάθημα, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας ΚΙΕ.

Τέλος, αναφέρεται πως με βάση τη στατιστική ανάλυση των τελικών αποτελεσμάτων, από το σύνολο των 1505 μαθητών/μαθητριών/ενηλίκων που παρακάθησαν στις εξετάσεις γλωσσών των ΚΙΕ στα υψηλά επίπεδα (Ε4-Ε7), το 78,8% έχει εξασφαλίσει βαθμό επιτυχίας.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.