Ανακοίνωση της ΠΑΣΥΔΥ για τον θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια

Τη βαθιά θλίψη της για το θάνατο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, εξέφρασε, σε σημερινή συνεδρία της η Κεντρική Γραμματεία της ΠΑΣΥΔΥ, η οποία «απέτισε φόρο τιμής στον αείμνηστο πολιτικό και άνθρωπο και εξήρε τους αγώνες και τις προσπάθειές του για επίλυση των προβλημάτων του τόπου και του λαού».

«Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της ΠΑΣΥΔΥ με τον εκλιπόντα Πρόεδρο Χριστόφια στη διάρκεια της προεδρικής του θητείας του αλλά και νωρίτερα επί προεδρίας του στη Βουλή των Αντιπροσώπων, η ηγεσία της δημοσιοϋπαλληλικής Οργάνωσης είχε μαζί του τακτική και εποικοδομητική συνεργασία, με τον ίδιο να εκφράζει διαχρονικά τη βούληση και την ετοιμότητά του για κατάληξη σε θετικές ρυθμίσεις στα δημοσιοϋπαλληλικά ζητήματα», αναφέρει η ΠΑΣΥΔΥ, σε ανακοίνωση της.

Αναφέρει, επίσης, ότι η Κεντρική Γραμματεία αποφάσισε να επισκεφθεί εν σώματι τα γραφεία του ΑΚΕΛ και να υπογράψει το βιβλίο συλλυπητηρίων.

Περαιτέρω αποφασίστηκε όπως ο Γενικός Γραμματέας της Οργάνωσης, επικεφαλής μελών της ηγεσίας παραστεί στην εξόδιο ακολουθία και καταθέσει στεφάνι, εκ μέρους της ΠΑΣΥΔΥ.