Αναλαμβάνει το τιμόνι της Τότεναμ ο ΜουρίνιοΛίγες ώρες μετά την απόλυση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο η Τότεναμ προχωρά στην αντικατάστασή του με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

«Είμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε τη πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο στη θέση του προπονητή με συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν 2022-23», αναφέρει η ανακοίνωση της Τότεναμ η οποία κάνει έναν απολογισμό της θητείας και των τίτλων που έχει στην καριέρα του ο Πορτογάλος. 


«Στο πρόσωπο του Ζοζέ έχουμε έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές ποδοσφαίρου. Έχει πλούσια εμπειρία, μπορεί να εμπνεύσει ομάδες και είναι θαυμάσιος στην τακτική. Έχει κερδίσει τίτλους σε κάθε ομάδα που έχει προπονήσει. Πιστεύουμε ότι θα φέρει ενέργεια και εμπιστοσύνη στα αποδυτήρια», τονίζει σε δήλωσή του ο Ντάνιελ Λέβι, πρόεδρος της Τότεναμ που χαιρέτησε την… άφιξη του Πορτογάλου.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μια ομάδα με θαυμάσια κληρονομιά και παθιασμένους οπαδούς. Η ποιότητα τόσο του ρόστερ όσο και των ακαδημιών με εξιτάρει. Το να δουλέψω με αυτούς τους παίκτες είναι αυτό που με προσέλκυσε πάρα πολύ», αναφέρει στην πρώτη του δήλωση ως προπονητής της Τότεναμ ο Μουρίνιο.