Αναλαμβάνουν καθήκοντα από σήμερα οι νέοι Υπουργοί

Αναλαμβάνουν καθήκοντα από σήμερα οι νέοι Υπουργοί, μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Αναστασιάδη.

Η τελετή διαβεβαίωσης θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο. Στις 11:45 το πρωί θα γίνει η τελετή παράδοσης από τον απερχόμενο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου στον Κυριάκο Κούσιο, στο Προεδρικό.

Θα ακολουθήσει η τελετή από πλευράς της απερχόμενης Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου Κλέλιας Βασιλείου στον Παναγιώτη Σεντώνα. Στις 12:15 θα γίνει η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Εσωτερικών από τον Κωνσταντίνο Πετρίδη στον Νίκο Νουρή, στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Στις 12:45 θα λάβει χώρα η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Μεταφορών από την Βασιλική Αναστασιάδου στον Γιάννη Καρούσο, στο Υπουργείο Μεταφορών.

Στη 1:15 ο Κώστας Χαμπιαούρης θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Παιδείας στον Πρόδρομο Προδρόμου στο Υπουργείο Παιδείας και στη 1:45 θα γίνει η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Οικονομικών από τον Χάρη Γεωργιάδη στον Κωνσταντίνο Πετρίδη στο Υπουργείο Οικονομικών.

Αύριο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τη νέα του σύνθεση ενώ αύριο θα γίνει και η τελετή διαβεβαίωσης των νέων Επιτρόπων.