Αναμένονται οι επόμενες κινήσειςΤις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις αναμένουν άπαντες στη Νέα Σαλαμίνα. Είναι γνωστό ότι θα γίνουν άλλες τρεις προσθήκες στην ομάδα, καθώς θ’ αποκτηθούν μέσος, ακραίος επιθετικός και επιθετικός.

Ο προπονητής, Πάμπος Χριστοδούλου, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Μάκη Παπαϊωάννου, εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις υποψήφιων ποδοσφαιριστών και σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις. Η προετοιμασία ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα με καθημερινές διπλές προπονήσεις στο Μενεού και θα συνεχιστούν και την άλλη εβδομάδα. Από εβδομάδας αναμένεται ότι θα ενσωματωθούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς έφτασαν στο νησί μας. Ήδη οι Κρεχίν και Έριν έχουν περάσει και από τα γραφεία της ομάδας όπου συναντήθηκαν με τον Μάκη Παπαϊωάννου. 


Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει μέχρι την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας να έχει ολοκληρωμένο το ρόστερ, ώστε να μπορέσει να δουλέψει στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να γίνουν οι τελικές προσθήκες, έτσι δεν προκύπτει λόγος βιασύνης.

Η Νέα Σαλαμίνα τη νέα σεζόν έχει θέσει ως στόχο τη νίκη σε κάθε αγώνα. Πρωτίστως να δημιουργηθεί ποιοτική ομάδα, καθώς φέτος έγιναν πολλές αλλαγές, αφού μέχρι στιγμής έγιναν εφτά μεταγραφές και αναμένονται άλλες τρεις. Οι αλλαγές αναμενόμενες, κυρίως στους ξένους παίκτες, και αυτό είναι ένα τεράστιο στοίχημα για τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Στοίχημα ότι θα πετύχουν οι μεταγραφές και η ομάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται ανάμεσα σ’ αυτές που πρωταγωνιστούν. Ο Κύπριος προπονητής ό,τι ήθελε μέχρι στιγμής κατάφερε να το έχει. Οι νεοαποκτηθέντες ήταν αυτοί που βρίσκονταν στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας που είχε ετοιμαστεί, κάτι που αναμένεται να γίνει και με τις άλλες τρεις μεταγραφές που έπονται.

Στη Νέα Σαλαμίνα τηρούν στάση αναμονής σε ό,τι αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είναι γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως πρόθεση να μεταβούν στο Μπράβετς της Βουλγαρίας στις 21 Ιουλίου, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Πάντως υπάρχει και εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό κατορθωτό. Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο η ομάδα θα παραμείνει στην Κύπρο και η προετοιμασία θα γίνει εξ ολοκλήρου στο προπονητικό κέντρο στο Μενεού.