Για άλλες οκτώ ημέρες ανανέωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το διάταγμα κράτησης των τριών αδελφών, ηλικίας 28, 19 και 16 ετών, σε σχέση με την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ, που εντοπίστηκε, στις 14 Ιανουαρίου, νεκρός στο αυτοκίνητο του, σε χωράφι στα Πολεμίδια.

Οι τρεις μεταφέρθηκαν σε αίθουσα δικαστηρίου μέσω της εσωτερικής εισόδου που επικοινωνεί με τα κρατητήρια, φέροντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, ενώ η όλη διαδικασία διεξήχθη και πάλι κεκλεισμένων των θηρών, δεδομένου ότι στην υπόθεση εμπλέκεται ανήλικος.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος και ο 19χρονος φέρεται να παραδέχονται τη διάπραξη του εγκλήματος, με τον 28χρονο να αναφέρει πως είναι το πρόσωπο που πάτησε τη σκανδάλη του κυνηγετικού όπλου (ΔΟΚΟ), ενώ ο 16χρονος, αν και τοποθετεί τον εαυτό του τη σκηνή, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Κίνητρο της ληστείας, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους, ήταν η ληστεία του θύματος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε χρηματικό ποσό 4,200 ευρώ και ένα γραμμάριο κοκαΐνης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το κυνηγετικό όπλο, που ο 28χρονος ανέφερε πως πέταξε στη θαλάσσια περιοχή του παλιού λιμανιού, αλλά ούτε το κινητό τηλέφωνο του θύματος, που υποστηρίζουν πως πέταξαν κάπου κοντά στην περιοχή που διαπράχθηκε το έγκλημα.

Οι τρεις τέθηκαν υπό κράτηση για άλλες οκτώ ημέρες, περίοδο κατά την οποία αναμένεται ότι θα συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.