Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης 4 προσώπων για την υπόθεση 72 κιλών ναρκωτικώνΓια άλλες επτά ημέρες ανανεώθηκε σήμερα το διάταγμα κράτησης των τεσσάρων προσώπων που συνελήφθηκαν σε σχέση με τον εντοπισμό 72 κιλών κάνναβης, στις 27 Μαΐου, σε αποθήκη τελωνειακής αποταμίευσης στο Ζακάκι.

Πρόκειται για δύο κατοίκους Λάρνακας, ηλικίας 31 και 36 ετών, ένα 27χρονο κάτοικο Λεμεσού και μια 45χρονη κάτοικο Πάφου, οι οποίοι οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα ανανέωσης της κράτησης τους.

Υπενθυμίζεται πως, μετά από πληροφορία, άνδρες της ΥΚΑΝ εντόπισαν στην αποθήκη τελωνειακής αποταμίευσης τέσσερις συσκευασίες που έφθασαν, από την Ελλάδα, στο λιμάνι της Λεμεσού. Αφού αντικαταστάθηκαν με ομοιώματα ναρκωτικών, η αποθήκη τέθηκε υπό παρακολούθηση.

Στις 27 Μαΐου παραλήφθηκαν από τον 31χρονο και τον 36χρονο, οι οποίοι συνελήφθηκαν μετά από ανακοπή του οχήματος τους στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας. Ακολούθησε η σύλληψη του 27χρονου μετά από εξασφάλιση σχετικής μαρτυρίας, καθώς και της 45χρονης, στοιχεία της οποίας εμφανίζονταν σε σχετικά έγγραφα.

Για την υπόθεση, που αφορά τα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνεχίζει να καταζητείται 28χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ/Dialogos