Ανάπλαση του δυτικού πεζόδρομου των Φοινικούδων ετοιμάζει ο Δήμος Λάρνακας

Ανάπλαση του δυτικού πεζόδρομου των Φοινικούδων ανακοίνωσε χθες ο Δήμος Λάρνακας, ο οποίος έχει προκηρύξει σχετικό διαγωνισμό ζητώντας προσφορές από εταιρείες για υλοποίηση του έργου το οποίο στοχεύει στην αναβάθμιση της εικόνας του παραλιακού μετώπου και κύριου τοπόσημου της πόλης.  

Ο διαγωνισμός αφορά στην αντικατάσταση των υφιστάμενων πλακών πέτρας Τόχνης με νέες γρανιτόπλακες στο δυτικό μέρος του πεζόδρομου, δηλαδή στο χώρο όπου βρίσκονται τα κέντρα αναψυχής. Το έργο αναμένεται να αρχίσει τον Οκτώβριο του 2021.


Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν σύμφωνα με τα έγγραφα του Διαγωνισμού μέχρι την Παρασκευή, 10/9/2021 και ώρα 11.00 π.μ. στο Κιβώτιο Προσφορών του Δήμου Λάρνακας που βρίσκεται στον 5ο όροφο των Κεντρικών Γραφείων του Δήμου, γωνία Λεωφόρου Αθηνών και οδού Νικολάου Λανίτη, 6300, Λάρνακα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τα έγγραφα του Διαγωνισμού, χωρίς καμία χρέωση, μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων (www.eprocurement.gov.cy)

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Προσφορών του Δήμου Λάρνακας στο τηλ. 24816574.


Το έργο χρηματοδοτείται από τον Δήμο Λάρνακας και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θάλασσα 2014-2020.

Τάσος Περδίος

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.