Αναπροσαρμόζει το πρόγραμμα της η COBALT λόγω τεχνικού προβλήματος

Τεχνικό πρόβλημα παρουσίασε ένα από τα αεροσκάφη της COBALT, το οποίο βρισκόταν στο έδαφος και ετοιμαζόταν για απογείωση, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί και να δημιουργηθεί μικρή αναστάτωση στο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, αναφέρει η COBALT σε ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία αναφέρει περαιτέρω ότι, «καθώς έχουμε προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του προγράμματός μας και το τεχνικό πρόβλημα διορθώνεται, επικοινωνούμε με όλους τους επιβάτες μας, πριν φτάσουν στο αεροδρόμιο και τους ενημερώνουμε για τη νέα ώρα αναχώρησης της πτήσης τους. Η COBALT απολογείται για οποιαδήποτε πιθανή ταλαιπωρία προκλήθηκε από το σημερινό τεχνικό θέμα που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος».

Παρόλα αυτά, σημειώνεται, η «COBALT στηρίζει πλήρως την απόφαση του πιλότου να ακυρώσει την απογείωση και να επιστρέψει στη βάση, προκειμένου το αεροσκάφος να εξεταστεί ενδελεχώς», ενώ η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλίσει «ότι τηρούνται όλες οι διαδικασίες ασφαλείας στο πλαίσιο της αυστηρής πολιτικής ασφαλείας που ακολουθεί».

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy