Οι πρόσφατες τοποθετήσεις του προέδρου του ΚΟΑ σε Μ.Κ.Δ. για να ανασταλεί ο θεσμός του Κυπέλλου ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ήταν κάτι που ενόχλησε τους ανθρώπους της ΑΕΛ.

Λογικό για τους παράγοντες της λεμεσιανής ομάδας, αφού η ΑΕΛ έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω Κυπέλλου, σε σχέση με τις πιθανότητες που έχει στο πρωτάθλημα. 


Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ είναι στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, ενώ στο πρωτάθλημα η διαφορά από την 4η θέση είναι στους 8 βαθμούς.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ αντιλήφθηκε μεταγενέστερα την αδικία που θα υποστή η ΑΕΛ σε μια τέτοια περίπτωση και σήμερα ανασκέυασε αυτή την τοποθέτηση. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό sports1 ανεσκεύασε την πιο πάνω τοποθέτηση λέγοντας: “Στο κομμάτι μου που έγραψα είπα να ανασταλεί το κύπελλο για μια περίοδο και είχα σχόλια για την ΑΕΛ. Εγώ δεν είχα τέτοια πρόθεση. Εγώ ήθελα να μειωθούν οι αγώνες.

Όταν αντιλήφθηκα ότι αδικείται η ΑΕΛ το άλλαξα και είπα να γίνουν μονοί οι αγώνες. Δεν είχα πρόθεση να αδικήσω καμιά ομάδα”.