Αναστασιάδης: «Αν με αγαπάτε, ψηφίστε Αβέρωφ. Θα συνεχίσω μαζί του»!

  • Αναστασιάδης: «Αν με αγαπάτε, ψηφίστε Αβέρωφ. Θα συνεχίσω μαζί του»!
  • Νέα επίθεση στη ΓΓ της ΠΕΟ – Ενοχλημένος και από το tweet Στ. Στεφάνου

 

Παρά τις δεσμεύσεις του ότι ο ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική, ο Νίκος Αναστασιάδης εμφανίστηκε για ακομα μία ως κομματικό στέλεχος του Συναγερμού ζητώντας ψήφο στον Αβέρωφ Νεοφύτου. Μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση του ΔΗΣΥ που πραγματοποιήθηκε χθες στην Λάρνακα και σε εξαιρετικά γλαφυρούς τόνους, ο Νίκος Αναστασιάδης ζήτησε «από όσους τον αγαπούν»! να ψηφίσουν Αβέρωφ.

 

Δηλώνοντας μάλιστα συγκινημένος που βλέπει «τις στρατιές των Συναγερμικών», σχολίασε τις «προτροπές» που δέχεται από φίλους ότι έπρεπε να συνεχίσει στη διακυβέρνηση. «Θα συνεχίσω με τον Αβέρωφ Νεοφύτου!» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «Αν με αγαπάτε, όσοι με αγαπάτε, όσοι με στηρίξατε, μην παρεκκλίνετε από αυτή την έκκληση. Από σήμερα συστρατευτείτε, ο καθένας να γίνει στρατιώτης. Είστε σε θέση για την ανατροπή γιατί είμαστε επαναστάτες, το αποδείξαμε πολλές φορές. Θέλετε να συνεχίσει ο Αναστασιάδης; Ψηφίστε Αβέρωφ Νεοφύτου»!

 

Ταυτόχρονα, ο Νίκος Αναστασιάδης εμφανίστηκε ξανά  εμπρηστικός κατά του ΑΚΕΛ και της Αριστεράς. Επιτέθηκε δε ξανά στην Σωτηρούλα Χαραλάμπους. Μία μέρα μετά την απαξιωτική και σεξιστική επίθεση του κατά της ΓΓ της ΠΕΟ που καταδικάστηκε ακόμα και από την ΣΕΚ επανήλθε αναφερόμενος σε «μία συνδικαλίστρια να ωρύεται να επανέλθει η ΑΤΑ». Επανέλαβε δε το κυβερνητικό αφήγημα για την ΑΤΑ, χωρίς ωστόσο να απαντά στο αίτημα του συνόλου των συνδικαλιστικών οργανώσεων της χώρας που κατέβηκαν την Πέμπτη σε μαζική παναπεργία.

 

Παράλληλα, ο Νίκος Αναστασιάδης εμφανίστηκε ενοχλημένος και με πρόσφατη ανάρτηση του ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ στο τουίττερ ο οποίος σχολίασε τον καταιγισμό εγκαινίων που τελεί τις τελευταίες μέρες ο απερχόμενος Πρόεδρος. Ο Ν. Αναστασιάδης επέλεξε να απαντήσει με επίθεση στην …κυβέρνηση Χριστόφια. Επιχείρησε δε να ειρωνευτεί τον Στέφανο Στεφάνου για την κριτική που ασκεί στην απερχόμενη κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά «Στεναχωριούνται διότι εγκαινιάζω έργα. Μας ήθελαν να μην επιτύχουμε, αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση τους για να επανέλθουν και να μην αφήσουν τίποτα όρθιο».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.